Alle Recepten Soep

Minestronesoep met basilicumpesto

Ingrediƫnten (4 personen)

2 Bleekselderij

1 Ui

2 Knoflooktenen

1 Chilipeper

1L Groentebouillon

Spaghetti (100g)

Aardappels (200g)

Tuinbonen (50g)

Sperziebonen (50g)

Groene asperges (50g)

Doperwten (50g)

Chilipeper

3el Basilicumpesto

Munt

Peterselie

Geraspte Parmezaanse kaas

 

Bereiding

Roerbak de bleekselderij en ui (5min) en voeg chilipeper en knoflook toe.

Maak een liter groentebouillon en breng deze aan de kook.

Voeg spaghetti en aardappels toe en laat 8 minuten koken.

Doe tuinbonen, doperwten, sperziebonen en asperges erbij.

Breng op smaak met pesto, kruiden, peper en zout.

Serveer met Parmezaanse kaas en stokbrood.

print