Alle Recepten Wraps

Mexicaanse wraps met Guacamole

Ingrediënten (4 personen)

1 Ui

1 Knoflookteen

Gehakt (500g)

1 Blik tomatenblokjes

1 Pot rode kidneybonen (400g)

1 Paprika

1 Potje mais (150g)

2 Avocado’s

1 Tomaat

Citroensap

Knoflookpoeder

Chilipoeder

8 Tortilla wraps

Rucola

Geraspte kaas

 

Bereiding

Fruit de ui en knoflook. Bak het gehakt rul.

Roer de tomatenblokjes erdoor en voeg paprika, rode kidneybonen en mais toe.

Maak ondertussen de Guacamole. Leg de tomaat een paar minuten in kokend water, zodat deze gemakkelijk te pellen is. Pel twee avocado’s en de tomaat.

Voeg citroensap en kruiden toe. Mix alles door elkaar met de staafmixer.

Warm de tortilla wraps even op de in magnetron.

Serveer met rucola en geraspte kaas.

 

Variaties

Vervang de tortilla wraps door taco schelpen uit de oven.

print