toont 17 resultaat (s)
Alle Recepten Pasta

Pasta Aubergine

Ingrediënten (4 personen) Pasta (300g) 2 Aubergines 4 Knoflooktenen 2 Blikken tomatenblokjes Chilipeper of chilivlokken 1el Oregano 1tl Witte wijn azijn Verse en gedroogde basilicum Geraspte Parmezaanse kaas of pecorino   Bereiding Bak de in stukken gesneden aubergine langzaam in olie. Bestrooi ze met oregano en chilivlokken en doe de knoflook erbij. Doe er een …

Alle Recepten Salades

Eiersalade

Ingrediënten 3 Eieren 1el Mayonaise 3el Griekse yoghurt 1 Appel 1 Bosui Pecan nootjes Bieslook Kerriepoeder Knoflookpoeder   Bereiding Kook de eieren (10min). Meng de mayonaise met Griekse yoghurt. Snijd de appel, bosuitjes, Pecan noten en bieslook. Voeg alles bij elkaar en breng op smaak met kruiden, peper en zout.  

Alle Recepten Salades

Tonijn salade

Ingrediënten 2 Eieren 1el Mayonaise 3el Griekse yoghurt 1tl Mosterd 1 Blikje tonijn 1 Appel Cherrytomaatjes Augurken of zilveruitjes Chilipoeder Knoflookpoeder   Bereiding Kook de eieren (10min). Meng de mayonaise met Griekse yoghurt, mosterd en tonijn. Snijd de appel, cherrytomaatjes, augurkjes en eieren. Voeg alles bij elkaar en breng op smaak met kruiden, peper en …

Alle Recepten Soep

Pompoensoep

Ingrediënten (6-8 personen) 1 Pompoen (1,5kg) 1 Prei of ui 4 Wortels (300g) 1 Knoflookteen Gemberwortel 1 el Ketoembar (korianderpoeder) 1 tl Chilipoeder 1,5L Groentebouillon Bruine Puy linzen (75g) 3 Bleekselderij Griekse yoghurt Peterselie   Bereiding Snijd de pompoen in grove stukken. Bak in ringen gesneden prei in olijfolie, voeg knoflook en gemberwortel toe. Breng …

Alle Recepten Overig

Goulash met rijst

Ingrediënten (4-6 personen) Rijst (400g) Runderlappen (600g) 2el Bloem Boter (100g) Spekreepjes (50g) 1 Ui 2 Knoflookteentjes 4 Paprika’s 1 Bouillontablet Rode wijn (100ml) 1 Blik tomatenblokjes 4 Aardappels Sperziebonen (200g) 1el Paprikapoeder 1el Tijm   Bereiding Kook de rijst (zie verpakking). Snijd de runderlappen en wentel de stukken in bloem. Verhit de boter in …

Alle Recepten Ovenschotel

Bloemkoolgehaktschotel

Ingrediënten (4 personen) 1 Bloemkool 1 Ui 1 Knoflookteen Rundergehakt (500g) Aardappels (300g) Geraspte kaas   Bereiding Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de bloemkoolstruikjes (10min) en schijfjes aardappel (5min). Fruit ondertussen ui en knoflook en bak het gehakt rul. Voeg kruiden naar smaak toe. Leg de plakjes aardappel op de bodem van de …

Alle Recepten Soep

Minestronesoep met basilicumpesto

Ingrediënten (4 personen) 2 Bleekselderij 1 Ui 2 Knoflooktenen 1 Chilipeper 1L Groentebouillon Spaghetti (100g) Aardappels (200g) Tuinbonen (50g) Sperziebonen (50g) Groene asperges (50g) Doperwten (50g) Chilipeper 3el Basilicumpesto Munt Peterselie Geraspte Parmezaanse kaas   Bereiding Roerbak de bleekselderij en ui (5min) en voeg chilipeper en knoflook toe. Maak een liter groentebouillon en breng deze …

Alle Recepten Pasta

Pasta bolognese

Ingrediënten (4 personen) 1 Ui 4 Bleekselderij 4 Wortels Rundergehakt (500g) 2dl Melk 2dl Droge witte wijn 2 Blikken tomatenblokjes 1 Blik tomatenpuree (140g) Pasta (300g) 1tl Nootmuskaat 1tl Kaneel ½tl Chilipeper snippers Verse basilicum Geraspte kaas   Bereiding Fruit de ui, selderij en wortel (10-15min). Bak het gehakt rul en voeg melk toe, wacht …